Nyheter

Ny musikk fra Demi Lovato, Benny Blanco, Julia Michaels, Ben Howard, podtips og remiks av en indie-klassiker!

  

Astrid S teamer opp med stjerneskudd og slipper en splitter ny versjon av Hurts So Good!

  

MOBY med nytt album på Deutsche Grammophon

  

Tio & Tullerusken ute med musikk og podcast for de minste

  

Benny Blanco er ute med singelen "Unlearn" der han har fått med seg Gracie Abrams som også har vært med å skrive låten. "Unlearn" er produsert av Benny Blanco, og blant andre Cashmere Cat. I dag slippes også deluxe-versjonen av albumet Friends Keep Secrets, som blant annet inneholder låten "Lonely" med Justin Bieber og "Real Shit" med Juice WRLD. Låter som var med på orginalversjonen er blant andre "Eastside" med Khalid og Halsey og "Roses" med Juice WRLD og Brendon Urie. "Lonely" er platina i Norge og lå på førsteplass i flere uker.

  

Taylor Swift er ute med “You All Over Me (From The Vault)”, som er andre låtslipp fra albumet Fearless (Taylor’s Version) som kommer 9. april. “You All Over Me (From The Vault)” er én av seks uutgitte låter på albumet, som i tillegg kommer til å inneholde nyinnspillinger av originallåtene fra Fearless.

  

I dag slapp Demi Lovato låta “Dancing With The Devil”, som blir å finne på hennes nye album Dancing With The Devil…The Art Of Starting Over som slippes 2. april. Tidligere denne uka ble første episode av dokumentaren Demi Lovato: The Art Of Starting Over sluppet på YouTube.

  

Julia Michaels sin nye singel “All Your Exes” er ute i dag. Den er skrevet sammen med kjæresten JP Saxe, som hun også jobbet sammen med på den Grammy-nominerte duetten “If The World Was Ending”.

  

Justin Bieber er i dag ute med en Justice (Triple Chucks Deluxe), som er en deluxeutgave av hans nyeste album med seks nye låter. De nye låtene gjestes av Lil Uzi Vert, Jaden Smith, Quavo, Da Baby og Tori Kelly.

  

Ben Howard er ute med et nye albumet Collections From The Whiteout. Albumet er det fjerde i rekken og er produsert i samarbeid med Aaron Dessner (The National, Sharon Van Etten, Taylor Swift) og er første album hvor Ben har åpnet døren til produksjon av andre enn seg selv og bandet. For å feire det nye albumet skal Ben ha en eksklusiv global live stream. Filmet på den ikoniske Goonhilly Earth Station på Lizard-halvøya i Cornwall, vil Ben og hans band spille låter fra det nye albumet. Dette showet markerer den første bandopptredenen siden avslutningen på en verdensomspennende turné i januar 2019, som kulminerte med fire utsolgte kvelder på Brixton Academy. Filmen vil bli streamet live 8. april over forskjellige tidssoner.

  

Canadiske Death From Above 1979 er tilbake med det nye albumet Is 4 Lovers. Dette er første nye album fra fra Sebastien Grainger og Jesse F. Keeler på fire år og følger opp Outrage! Is Now fra 2017. Is 4 Lovers er skrevet og produsert av duoen selv og viser en helt ny side av formatet de skapte for mer enn 20 år siden.

  

Hitlåten "Naive", fra The Kooks debutalbum Inside In/Inside Out fra 2006, har over en milliard streams, til dags dato. For å feire låtens 15-årsjubileum har bandet teamet opp med Seeb for en ny versjon av indie-klassikeren!

  

Karol G slapp denne uken sitt tredje studioalbum kalt KG0516 hvor tittelen er en hyllest til dagen hun fikk sin første platekontrakt. Albumet er produsert av Ove On The Drums, men Karol har selv vært med og co-produsert noen av låtene. For tiden er hun den største kvinnelige Latin-artisten i verden med over 23 milliarder streams.

  

Den kritikerroste norske sopranen Lise Davidsen gir ut sitt andre album, Beethoven, Wagner, Verdi, på Decca Classics i dag. Davidsen har valgt å presentere noen av de store heltinnene fra den tyske og italienske operalitteraturen; Verdis Leonora fra La forza del destino; Cherubinis Medea og Santuzza fra Cavalleria Rusticana for å nevne noen. Verdis Ave Maria fra Otello setter den rette stemningen før Der Engel, Wagners første av fem Wesendonck Lieder som har blitt et signaturnummer for Lise. Albumet ble spilt inn i London i løpet av sommeren og høsten 2020. Hun ble akkompagnert av London Philharmonic Orchestra og Sir Mark Elder.

  

Mange kjenner Becky Hill fra Matomas “False Alarm”, men den britiske artisten har oppnådd flere suksesser i løpet av karrieren. Becky var en av 2020s mest strømmede kvinnelige artister i Storbritannia og har over 1,75 milliarder strømminger bare på Spotify. I tillegg til samarbeidet med Matoma, har hun jobbet med blant andre Meduza, Tiesto, Jonas Blue og Sigala. Flere av låtene hennes er kjente for norske lyttere etter listinger på norske Spotify- og radiolister. I dag har hun sluppet sin nye singel “Last Time”, se video her!

  

Paul McCartney slipper albumet McCartney III Imagined digitalt 16. april og fysisk 23. juli. Dette er en ny utgave av McCartney III som opprinnelig ble utgitt 18. desember i fjor. Albumet var det tredje i det som nå er blitt McCartney-trilogien, som startet med solodebuten McCartney i 1970 og fortsatt med med McCartney II fra 1980. Den nye utgaven viderefører tradisjonen med at noen av verdens største artister i ulike sjangre tolker McCartneys låter. Ny låt ut er “Find My Way (feat. Beck)”, Se visualizer.

  

Ylva tolker i søndagens utgave av De Neste på NRK1 Lene Marlins megahit “Unforgivable Sinner” fra 1998, fra debutalbumet Playing My Game mens Endre Nordvik fremfører Jaa9 & OnklPs "Fredag" fra 2008. Sebastian Zalo gir oss sin versjon av Sondre Lerche’s “Two Way Monologue”, som på norsk har blitt til "Toveis monolog".

  

Ukens Podtips:

I podkasten Høylytt snakker Shokor Hashi og Jørgen Berntson Aase med artister, bransjefolk og de som beveger seg i musikkbransjen. Bra gjester, gode historier og et dypdykk i musikkverden! I ukens episode snakker de med Torine om konspirasjonsteorier, troen og turné med Alan Walker. Hør HER.

Slipp nostalgien løs og drøm deg tilbake til 90 og 2000-tallet. I Popstalgi blir vi kjent med artister via deres egne ikoniske låter og tekster. Programleder Erik Rydning har mildt sagt vært en superfan helt siden han kunne gå, og nå får han endelig svar på alt fra sine store favoritter. I ukens episode snakker han med Gaute Ormåsen, om alt fra "Chasing Rainbows" og "Kjærlighet er mer enn forelskelse" til rolle i Hotel Cæsar og nå nylig en verdenshit med Robin Schulz! 

*Podcastene Høylytt og Popstalgi produseres av Universal Music.
26-03-2021

Astrid S teamer opp med stjerneskudd og slipper en splitter ny versjon av Hurts So Good!

Astrid S teamer opp med den danske fremadstormende artisten Maximillian når hun slipper en splitter ny versjon av hitlåten “Hurts So Good”. Med seg på laget har de også produsenten Kina, som har gitt låten en ny drakt.

Fredag 26. mars slippes “Hurts So Good (Maximillian & Kina Version)”, hvor Astrid S gjør duett med Maximillian, mens Kina har gitt låten en helt ny lo-fi produksjon. Det danske stjerneskuddet Maximillian har sanket inn over 100 millioner strømninger på Spotify bare i 2020, og solgte dermed til trippel-Platina på Filippinene med singelen ”Beautiful Scars”. Kina er den italienske produsenten som har strømmet over en halv milliard ganger med hitsingelen ”Get You The Moon”. Den originale hitlåten ”Hurts So Good” har i år hatt utrolig suksess i Sørøst-Asia, og gikk blant annet inn på Topp 10 på Spotify i Indonesia.

Hør låten HER! ”Hurts So Good (Maximillian & Kina Version)”

Astrid S sier:

Hurts So Good means so much to me and holds a very special place in my life and career. I’m so excited to be able to release this new version with the great Maximillian and Kina! I can’t wait for you all to hear it!

Om samarbeidet sier Maximillian:

I don't think I'm ever gonna forget the feeling rushing through me when my manager asked me if I wanted to re-release 'Hurts So Good' with Astrid S - I've been punching the air so many times to that song, and many more such as 'Closer' and 'Think Before I Talk' ! It's so surreal to me that I'm getting to work with such a superstar. And the fact that Kina produced this new version is the cherry on the top for me - I'm on cloud nine at the moment. I'm so hyped for this new version of the song, and I hope everyone will feel the same as I do for the track.

Astrid S slapp nylig en Complete versjon av debutalbumet Leave It Beautiful. Samlingen inkluderer alle originallåter fra albumet i tillegg til nyere og eldre hits som blant annet “I Do” med countrystjernen Brett Young og “Hurts So Good”. Samlingen akkompagneres av en Video Deluxe-versjon av Leave It Beautiful, med både låter og musikkvideoer som finnes i tjenester som tilbyr video.

Om Maximillian:

Den 22 år gamle danske artisten Maximillian har sanket inn over 100 millioner strømninger på Spotify bare i 2020, og solgte dermed til trippel-Platina på Filippinene med singelen “Beautiful Scars”. Maximillian har blitt anerkjent som “one to watch” av kredible internasjonale publikasjoner som The Line of Best Fit og CLASH Magazine siden starten av karrieren, i en alder av 17 år.

Om Astrid S:

Med over 2.3 milliarder strømninger av hit-singler som ”Hurts So Good”, “Think Before I Talk” og “Emotion”, 5 EPer, utsolgte verdensturnéer og vinner av “Årets Spellemann” i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Enda viktigere: Hun har peilet ut sin egen kurs, skrevet og co-produsert egne låter og regissert egne musikkvideoer fra debutalbumet Leave It Beautiful (2020).

I tillegg til å klima-kompensere turnéene sine, har artist Astrid S startet et eget selskap kalt By Astrid AS, med hensikt å produsere mer miljøvennlig merchandise og andre produkter og konsepter til Astrid sitt univers. I tillegg til å bruke mer miljøvennlige materialer som GOTS sertifisert økologisk bomull, har By Astrid redusert 50 kilo co2 per plagg for kolleksjonens resterende fotavtrykk, ved å støtte Bac Lieu, et vindkraftprosjekt i Vietnam som støtter 5 av FNs bærekraftsmål. Ved å iverksette tiltak for å måle, redusere og kompensere kolleksjonens fotavtrykk av by Astrid blitt anerkjent som en offisiell partner av FNs klimaprogram Climate Neutral Now.

Astrid sin gnistrende tilstedeværelse har samlet millioner av fans på sine sosiale plattformer, hvor hun deler hverdag, jobb og interagerer med fans over hele verden. Hun har bemerket seg ved alt fra morsomme TikToks, til akustiske videoer og tolkninger av egne og andres låter på YouTube.

Hennes sosiale medier er i enorm vekst, med YouTube som en av plattformene som for alvor eksploderte i 2020, blant annet da “Hurts So Good” fikk et nytt liv på TikTok. Antall YouTube-abonnenter har mer enn doblet seg det siste året.

Astrid har vist at hun er i stand til å gjøre alt; i november 2021 vil hun debutere som skuespiller i rollen som Askepott i nyskapningen av klassikeren “Tre nøtter til Askepott”.

 

 

26-03-2021

Tio & Tullerusken ute med musikk og podcast for de minste

Tio & Tullerusken bor i en falleferdig brakke på en skraphaug, og i deres univers vil du møte på ulike karakterer som Elegant Elefant og ØrkenReven. I podcasten med samme navn vil du bli bedre kjent med både karakterene og universet gjennom eventyr og musikk. Første episode er allerede ute HER, og det vil komme nye episoder ukentlig.

Manuel har snekret sanger og spilt inn musikk i en del år, før jobben i barnehage førte til tanken om å lage musikk for barn. Roar har lang fartstid som låtskriver og musiker i forskjellige band, og har i likhet med Manuel jobbet i barnehage. Sammen begynte de å lage musikk for små og store barn, inspirert av egne unger og musikk fra oppveksten til et mylder av musikkstiler og visuelle uttrykk. Det musikalske spennet er mangfoldig og omfatter både viser, folk, jazz, pop og rock.

26-03-2021

Ny musikk fra Justin Bieber, Lana Del Rey, Ruben, James TW, Bl?semafian samt podtips!

  

Justin Bieber slipper albumet Justice!

  

Lana Del Rey med Chemtrails Over The Country Club

  

Sam Smith live fra Abbey Road Studios

  

Ruben presenterer sitt neste kapittel, EPen Animosity

  

KISS frontfigur Paul Stanley slipper det første Soul Station albumet!

  

 

Norske Joanna fra Nittedal er bedre kjent under artistnavnet Red Moon. Med et fortryllende lydlandskap og et navn inspirert av kosmos, er hun i morgen klar med den nye låten "Emotional" Låten er en konfrontasjon mellom deg selv og noen som kaster deg ut av balanse; som når ting eskalerer i en kamp eller når det virker som om det ikke er noen vei ut av et bestemt øyeblikk. I ettertid vet du at ting kunne vært håndtert annerledes. I’m still looking to find that “balance” of finding a safe place for communicating in the midst of a fight. Because in the heat of the moment our emotions causes us to misunderstand each other and ruin what we wanted to accomplish through our fight. It's accepting what I am feeling and still know it always takes two to want to solve a conflict. I like that the song feels light and approachable because I believe that even a tough conversation should be approached with fearlessness. I’d love it if the song would give a sense of ease and comfort about being an emotional person, and that through it we can learn to get better at communicating with each other - Red Moon.

  

Etter det siste året med pandemi og lockdown har det vokst frem en stor og nødvendig interesse for mental helse og velvære. I dag feirer vi World Sleep Day – en internasjonal dag som skal rette fokus mot viktigheten av søvn og sammenhengen mellom søvn og helse. Secret Garden gleder seg over å delta i en spesiell utgivelse på Verve Records som er et samlealbum der flere artister bidrar med fredfylt musikk som skal sende oss inn i drømmeland. “Sleepsong” er den perfekte sangen til denne anledningen og Rolf Løvland har spilt inn en helt ny pianoversjon av låten.

  

James TW er nå ute med singelen “Butterflies”, som er første slipp fra den britiske singer-songwriteren på to år. Debutalbumet Chapters fra 2019 inneholdt hitsinglene “When You Love Someone” og “Say Love”, som har blitt streamet 19 og 16 millioner ganger i Norge.

  

Norske Angelina Jordan er i dag ute med låta “7th Heaven”. Dette er 15-åringens andre låtsslipp etter å ha signert med det amerikanske plateselskapet Republic, som også har navn som Ariana Grande, Post Malone og Taylor Swift i stallen. Jordan ble først kjent da hun vant Norske Talenter som 8-åring i 2014 og i fjor var hun finalist i America's Got Talent: The Champions.

  

Blåsemafian skapte feststemning over hele landet under Melodi Grand Prix, hvor de spilte seg til en topp 4-plassering med bidraget “Let Loose”. Nå fortsetter de festen med den nye, like fengende singelen “High On You”.

  

Skranglepop-bandet BEIST sin nye låt “Rævsprekken” kommer garantert til å få deg til å smile; den humoristiske sangen handler om en kar og buksene hans som stadig faller ned.

  

De siste månedene har Hagle gjort seg bemerket med sin country-inspirert rapmusikk, og har blant annet hatt flere låter i den populære TV-serien Rådebank. Deres nyeste singel “Bøgda” er et samarbeid med selveste Staysman. Se opp for musikkvideoen som inneholder mange kjente fjes!

  

Bandet Less Pål fra Oslo slipper i dag sin nyeste singel “Vår”. Låten er et stykke oppløftende rockemusikk, og er en hyllest til en bedre og lysere tid, som vi nå har i vente.

  

Duoen Jemme hadde et sterkt 2020; med singelen “Lemon Tree” klatret de til imponerende 26. plass på den finske topplisten. I 2021 har de en rekke nytolkninger av gamle klassikere på plass, og neste ut er “Stuck”, opprinnelig fra Stacie Orrico.

  

I søndagens utgave av De Neste på NRK1 tolker Sebastian Zalo CC Cowboys sin “Kanskje du behøver noen” mens Endre Nordvik gir oss sin versjon av Sondre Lerches “Er det morgen nå?”. Ylva fremfører en personlig og vakker, helt nedstrippet versjon av Ingebjørg Bratland sin låt “Ingen som du”.

  

Ukens Podtips:

I podkasten Høylytt snakker Shokor Hashi og Jørgen Berntson Aase med artister, bransjefolk og de som beveger seg i musikkbransjen. Bra gjester, gode historier og et dypdykk i musikkverden! I ukens episode snakker de med Nora Mamdu, A&R i Universal Music, om talenter i musikkbransjen, jobben som A&R og hvordan hun startet i et major label.

*Podcasten Høylytt produseres av Universal Music.
19-03-2021

Ruben presenterer sitt neste kapittel, EP’en “Animosity”

Ruben følger opp den svært suksessrike debut EP’en Melancholic med sitt neste kapittel “Animosity”.

Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges pophåp med over 300 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet.

Ruben presenterer nå sitt neste verk, EP’en “Animosity” –en håndfull emosjonelle og dramatiske historier fortalt av han selv.

I motsetning til sin første EP, er ikke dette ikke hans egne historier og erfaringer.

“Dette prosjektet handler utelukkende om historiefortelling for meg. «Animosity» som direkte oversatt betyr «fiendtlighet» er et prosjekt ulikt noe annet jeg har laget. Det har vært en lærerik prosess hvor jeg denne gangen har formidlet andre sine historier. På samme måte som folk har relatert til mine historier tidligere så opplever jeg at jeg kan relatere veldig til andres historier også. Det er det jeg prøver å få frem i dette prosjektet. Selv om det er andres historier så er det ting jeg kjenner meg veldig igjen i.”-RubenAnimosity er et svært konseptuelt verk og har med sanger som de tidligere utgitte låtene “Dear God” og “Burn Down This Room”. Men forteller også nye historier som i låta “Running” hvor vi blir kjent med en ung mann oppvokst i et rusavhengig hjem, og hans kamp mot de samme klør som hans foreldre ikke har klart å rømme fra. Låta medfølger også en musikkvideo som premieres 16:00 på slippdagen gjennom Ruben sin Youtubekanal. Ruben er en ung, suksessfull artist fra lille Bjarkøy i Nord-Norge. I fjor vant han sin første Spellemannspris for «Årets Låt» med «Lay By Me» og hadde nylig et samarbeid med Alan Walker på låten «Heading Home». Med over 300 millioner samlet streams på låter som “Walls”, “Lay By Me”, “Power”, “Burn Down This Room” og «Dear God», etableres Ruben sitt fotfeste sterkere og sterkere både i Norge og internasjonalt.

19-03-2021

Lana Del Rey med Chemtrails Over The Country Club

Lana Del Rey er i dag ute med albumet Chemtrails Over The Country Club.

Albumet er det syvende i rekke og følger opp det Grammy-nominerte albumet Norman Fucking Rockwell fra 2019.

Som forrige album, er dette også skrevet og produsert av Lana Del Rey og Jack Antonoff.

Chemtrails Over The Country Club er ute digitalt, på CD, kassett og i forskjellige eksklusive vinylformater.

Albumet inneholder 11 låter inkludert singlene "Let Me Love You Like A Woman", tittelsporet "Chemtrails Over The Country Club", den nye singelen "White Dress" og "For Free" med Zella Day og Weyes Blood som er en Joni Mitchell cover.

19-03-2021

Sam Smith live fra Abbey Road Studios

Releasekonserten til det siste albumet Love Goes ble den eneste livekonserten Sam Smith gjorde i 2020 og har nå blitt til albumet Love Goes: Live At Abbey Road Studios.

Med fullt band i ikoniske Abbey Road Studios fremførte Sam låter som "Diamonds", "Promises", "Kids Again", "Dancing With A Stranger" og tittelsporet "Love Goes", et samarbeid med Labrinth.

I tillegg til låter fra det nyeste albumet finner man favoritter som "Lay Me Down" og "Stay With Me", samt en cover av Cyndi Laupers "Time After Time".

For å markere lanseringen av albumet blir Sam Smith & Cyndi Lauper in Conversation publisert på YouTube, en samtale mellom Sam og Cyndi. 

Love Goes ble utgitt i 30. oktober i fjor og nærmer seg 3 ganger Platina i Norge.

LOVE GOES: LIVE AT ABBEY ROAD TRACKLIST

1. Young*

2. Diamonds

3. Dancing With a Stranger

4. Promises

5. Too Good at Goodbyes

6. Lay Me Down

7. My Oasis (ft. Jade Anouka)

8. Time After Time

9. How Do You Sleep?

10. For The Lover That I Lost

11. Kids Again

12. Love Goes (ft. Labrinth)

13. Stay With Me

*Young er kun tilgjengelig på vinyl-versjonen av albumet.

 

19-03-2021

Justin Bieber slipper albumet Justice!

Superstjernen Justin Bieber er i dag klar med sitt sjette studioalbum Justice.

Hør Justice HER!

Albumet inkluderer den nye singelen «Peaches» med kanadiske Daniel Caesar og R&B-stjerneskuddet Giveon, og de tidligere utgitte hitlåtene «Holy» med Chance The Rapper, «Lonely» med Benny Blanco og «Anyone» - som har sanket inn over to milliarder strømninger globalt.

På albumet har Bieber fått med seg et stjernelag av artister og produsenter. Gjester som Khalid, Burna Boy, The Kid LAROI, Daniel Caesar og Giveon har bidratt på albumet. Produsenter som bidrar er blant andre Skrillex, Andrew Watt, Louis Bell, Jon Bellion, Benny Blanco og The Monsters And Strangerz.

Om albumslippet sier Justin Bieber:

“In a time when there’s so much wrong with this broken planet, we all crave healing - and justice - for humanity,” said Justin Bieber. “In creating this album, my goal is to make music that will provide comfort; to make songs that people can relate to, and connect to, so they feel less alone. Suffering, injustice and pain can leave people feeling helpless. Music is a great way of reminding each other that we aren’t alone. Music can be a way to relate to one another and connect with one another. I know that I cannot simply solve injustice by making music, but I do know that if we all do our part by using our gifts to serve this planet, and each other, that we are that much closer to being united. This is me doing a small part. My part. I want to continue the conversation of what justice looks like so we can continue to heal.”

Alle de fire låtene som har blitt sluppet så langt (Holy, Lonely, Anyone, Hold On) har gått inn i Topp ti på den norske singellisten, og har til sammen blitt strømmet over 20 millioner ganger i Norge. Gjennom karrieren har Justin Bieber sanket inn over svimlende 500 millioner strømninger bare i Norge.

Mer om Justin Bieber:
Justin has reasserted his dominance of the music landscape over the past year; from the February 14th release of his platinum, Grammy-nominated fifth album CHANGES, and it’s #1 Top 40 smash “Intentions” feat. Quavo, to his triumphant return to the live stage with his T-Mobile-sponsored NYE livestream concert, to his record-breaking TikTok performance “Journals Live from the drew house,” to his stunning AR-assisted performance last week for Spotify. Along the way, Justin has appeared as musical guest twice on Saturday Night Live, performed on The American Music Awards, The People’s Choice Awards, and much more. Justin was recently announced as the head line performer for the annual Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021, live on Saturday, March 13.

With over 75 billion career streams and over 70 million albums sold worldwide, Justin Bieber continues to reign as one of the biggest artists in the world. Bieber is the #1 artist on YouTube with over 60 million subscribers worldwide and broke global records at Spotify with over 65 million monthly listeners.

Justice tracklist:

 1. 2 Much
 2. Deserve You
 3. As I Am feat. Khalid
 4. Off My Face
 5. Holy feat. Chance The Rapper
 6. Unstable feat. The Kid LAROI
 7. Interlude
 8. Die For You feat. Dominic Fike
 9. Hold On
 10. Somebody
 11. Ghost
 12. Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon
 13. Love You Different feat. BEAM
 14. Loved By You feat. Burna Boy
 15. Anyone
 16. Lonely w/ benny blanco
19-03-2021

KISS frontfigur Paul Stanley slipper det f?rste Soul Station albumet!

KISS medstifter og frontfigur Paul Stanley har brukt de siste årene på å utvikle artistprosjektet Soul Station; et band som samler dagens ledende musikere for å hylle de største artistene og sangene fra R&B og soulkatalogen. Mens det var en overraskelse for mange, har Stanleys tidlige sentrale røtter i denne musikken stille forvandlet lidenskapen hans til et berømt turné- og innspillingsband. Stanleys supergruppe, bestående av 15 ulike musikere, har turnert i USA og Japan, og har nylig spilt inn et album med ni klassiske soulsanger og fem nye originalsanger. Albumet Now And Then er ute nå!

Speaking to new music, Stanley said: “Between us doing some great Soul Station shows and starting the album I started to think that neither the band or the music we love should depend only on the past so I started writing with the goal of seamlessly taking songs into the present. From what a lot of people I respect have told me, that mission was accomplished.”

When Stanley conceived Soul Station, the group excelled in the live venue setting, playing smaller, intimate clubs – a setting where Paul Stanley would reflect on those classic hits that were his early inspiration, playing the songs with a reverence and respect for how he and the band believe they should be performed and heard. 

“Long before I ever heard the great British bands, I grew up listening to Philly Soul, Motown and so much more. I was lucky to see Otis Redding and Solomon Burke among others. That music and its storytelling gave me strength and hope even in some tough days. The great classics of that era are magical medicine for most and I felt myself drawn back to that era for some sorcery I think we could all use.”
 
Updated Soul Station information can be found at www.paulstanley.com
 
Stanley’s legendary band members will include: Rafael “Hoffa” Moreira (guitar & backing vocals), Sean Hurley (bass), Alex Alessandroni (Musical Director, keyboards), Ely Rise (keyboards), Eric Singer (drums & backing vocals), RayYslas (percussion), Gavyn Rhone (backing vocals), Crystal Starr (backing vocals) and Laurhan Beato (backing vocals) and Jon Pappenbrook (lead trumpet). 

The band is augmented by three string players and two horn players of the same stature enabling Soul Station’s wall of sound to be firmly rooted in the past while staking claim to both the present and future.
 
Reviews from Soul Station U.S. shows:

 
“Paul Stanley of Kiss found some genuine emotional power in a set of classic Sixties and Seventies…” Rolling Stone
 
“Stanley and company crackled life into more than a dozen soul and Motown classics in versions that featured arrangements mostly faithful to the studio versions while gaining an additional edge played live. Stanley not only hit those lofty notes, but delivered the songs with authentic emotion that gave the overall performance an artistic sense of purpose that more than justifies future outings from Soul Station.” – Orange County Register
 
About Paul Stanley:
As co-founder of KISS, Stanley has piloted the band's music and business through its 50-year career as one of the biggest bands in the history of rock. In addition to?100 million in world sales, their?30 U.S. gold albums make them the #1 American band for most certified gold albums. Stronger than ever, the KISS legacy continues to grow, generation after generation. Stanley has further established his legacy when his memoir Face The Music: A Life Exposed debuted at #2 on the New York Times best seller list upon its April 2014 release and was followed by his second best seller Backstage Pass

19-03-2021

Ny musikk fra Imagine Dragons, KEiiNO, London Grammar, Emelie Hollow, Gwen Stefani, Nick Jonas med flere!

  

Emelie Hollow slipper “Trust You”, ny singel fra kommende EP og debutalbum Half The Story 

  

 

Grammy-vinnende Imagine Dragons er i dag klar med de nye låtene "Follow You" og "Cutthroat". Dette er først nye musikk fra bandet siden albumet Origins fra 2018, som debuterte #2 på albumlisten og har streamet til to ganger platina. Albumet fulgte opp Evolve fra 2017, som lå på førsteplass på albumlisten i fire uker og har streamet til fem ganger platina. Kvartetten har flere ganger spilt i Norge, sist for et utsolgt Oslo Spektrum i 2018.

  

Paul McCartney er klar med albumet McCartney III Imagined digitalt 16. april og fysisk 23. juli. Dette er en ny utgave av McCartney III som opprinnelig ble utgitt 18. desember 2020. Albumet var det tredje i en trilogi med selvtitulerte album som begynte med Pauls solodebut McCartney fra 1970, og fortsatte i 1980 med McCartney II. McCartney III ble spilt inn i "rockdown" i Sussex og produsert av McCartney selv som også spilte alle instrumenter. Albumet toppet lister over hele verden og ble hans første album på 31 år som gikk #1 på den britiske albumlisten I den nye utgaven fortsetter tradisjonen med de største og mest varierte navnene som tolker Pauls sanger. På III Imagined har artister som Damon Albarn, Beck, Blood Orange, Phoebe Bridgers, Josh Homme, Khraungbin, 3D RDN fra Massive Attack, Ed O’Brien (EOB), Anderson .Paak og St. Vincent gjort sine versjoner av låtene fra McCartney III. Første låt ut er Dominic Fike sin versjon av "The Kiss Of Venus", se videoen HER.

 

  

I dag deler Rosé fra BLACKPINK sitt enormt etterlengtede debut solo-prosjekt R som inneholder låtene: "On the Ground" og "Gone”. Førstnevnte har Rosé selv skrevet med artist/låtskriver og produsent Jon Bellion (Katy Perry, Miley Cyrus), Amy Allen (Sam Smith, Zara Larsson) og Raul Cubina. Låten er produsert av BLACKPINKs samarbeidspartner TEDDY, Bellion, Jorgen Odegard (Justin Bieber, P!nk), Ojivolta (Selena Gomez, Halsey), og 24 mens balladen "Gone" er produsert av Brian Lee.

 

  

I dag, på sin tiårsdag, slipper Jhené Aiko sin første mixtape Sailing Soul(s) på alle strømmetjenester for første gang. Prosjektet som ble sluppet uavhengig 16. mars 2011 satte virkelig Aiko på kartet og endte i signering hos plateselskapet Def Jam Recordings. I løpet av de siste ti årene har Jhené Aiko solgt millioner av plater, sanket inn tre Grammy-nominasjoner og skal denne helgen være vert under årets Grammy-utdeling søndag 14. mars.

 

  

I søndagens utgave av De Neste på NRK1 får vi se Ylva fremføre en forrykende versjon av "Tigergutt”, langt fra originalen til CC Cowboys. Sebastian Zalo tolker Jaa9 & OnklPs klassiker "Kjendisparty" mens Endre Nordvik gir oss sin versjon av Donkeyboys “Sometimes”.

 

  

Den britiske trioen, London Grammar, er ute med den nye låten "How Does It Feel". Låten er fjerde låt ut fra deres nye album Californian Soil som slippes 9. april og er det tredje i rekken. London Grammar består av Hannah Reids, Dot Major og Dan Rothman. De slo gjennom i 2013 da de slapp sitt kritikerroste debutalbum If You Wait, og fulgte opp med Truth Is A Beautiful Thing i 2017 som etablerte London Grammar som et de mest spennende nye bandene i verden.

 

 

  

KEiiNO tok Norge med storm etter sin deltagelse i årets Melodi Grand Prix, hvor de kjempet seg til finaleplass med bidraget “MONUMENT”. Nå returnerer de med “UNBREAKABLE”, en like fengende låt som er inspirert av det russiske eventyret Snegurochka.

 

  

Med tre Grammy Awards, fire MTV Video Music Awards, to Billboard Awards, en American Music Award og en Brit Award er Gwen Stefani ute med første nye musikk i 2021:“Slow Clap”. Låten er skrevet av Gwen selv med god hjelp fra hitmakeren Ross Golan og produsent-stjerneskuddet Luke Niccoli, samme team som også bidro på fjorårets “Let Me Reintroduce Myself”. “Slow Clap” viser hva fans kan forvente av Stefani når hun gjennom året slipper mer musikk.

 

  

Chinook er endelig tilbake med ny musikk. Sist Chinook slapp en singel var i 2019 med den personlige låten “Let It Hurt”. I dag slipper hun den vakre “Break It So Good”. Singelen er skrevet sammen med Jim Bergsted, Helge Moen og Alex Charles, tre dyktige produsenter og låtskrivere.

  

 

  

Nick Jonas er i dag ute med sitt tredje soloalbum Spaceman. Det er elleve spor på albumet, inkludert tittelsporet og “This Is Heaven” som har blitt sluppet de siste par ukene.

 

  

Ukens Podtips:

I ukens episode av Høylytt prater Emma Lind (Abid Rajas politiske rådgiver) med Shokor Hashi og Jørgen Berntson Aase om hvordan korona har preget musikkbransjen, ulike støtteordinger og hvordan sommerens festivaler kommer til å bli.

*Podcasten Høylytt produseres av Universal Music.

12-03-2021

Emelie Hollow slipper “Trust You”, ny singel fra kommende EP og debutalbum “Half The Story”.

Bare to måneder etter å ha sluppet EP-en og det første kapittelet Half The Story (Chapter One), er Emelie Hollows neste singel fra hennes debutalbum klar. Singelen Trust You er den første låta ut fra EP-en Half The Story (Chapter Two) og representerer broen mellom første og andre kapittel av albumet hennes Half The Story. Sangen er skrevet av Emelie i samarbeid med produsenten Lars Rosness.

Trust You handler om den tiden etter et brudd hvor den verste sorgen har avtatt, og andre følelser, som sinne, tar plass. Hvor det kan være mye som ikke er løst, og du sitter igjen med en rekke spørsmål. Emelie ville formidle disse følelsene gjennom teksten, men også gjennom melodien og produksjonen.

Emelie sier: «Trust you er veldig viktig for meg. Den har en salgs råhet som er en del av meg, som ikke alltid skinner igjennom.»

Emelie slapp nylig det første kapittelet av debutalbumet sitt, Half The Story (Chapter One). EP-en inkluderer den gull-sertifiserte Break it Right med to ganger Spellemannsprisvinner Ruben, Don’t Leave Me Now og radiosinglene Monster og Me. Sistnevnte ble også inkludert i Netflix-suksessen ‘Hjem til jul’ og skapte bølger langt utenfor Norges grenser.

Half The Story er delt opp i tre forskjellige kapitler, hele albumet er ute 1. oktober 2021.

Ved siden av fokuset på egen artistkarriere har Emelie Hollow tross sin unge alder allerede lang erfaring som låtskriver. Hun har skrevet for andre i Stockholm, København, London og Nashville, samtidig som hun har en rekke store samarbeid å se tilbake på, blant annet med Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Victorin Nadine, Alexander Oscar, Jesper Jenset, TIX, Skaar og ikke minst, Alan Walker. Sistnevnte og Emelie samarbeidet om låten LILY hvor Emelie i tillegg til å skrive, også har lånt bort vokalen sin. Låta har p.t. mer enn hele to milliarder streams på verdensbasis.

Med sin særegne og unike vokal har Emelie Hollow satt spor som artist. I 2016 og 2017 ga hun ut en rekke enkeltstående låter og havnet høyt på norske radiolister med den stemningsfulle julelåta Feeling of Christmas. Høsten 2019 slapp hun sin debut-EP, som smakfullt sydde sammen og viste en dybde i Emelies låtskriverkunst og artisteri. Hun har en spesielt sterk formidlingsevne, noe som fullsatte saler var vitne til på by:Larm 2020 hvor hun blåste både publikum og en samlet platebransje av banen.  

12-03-2021

Ny musikk fra Drake, Justin Bieber, St. Vincent, Jo Nesb?, Nick Jonas, DJ Snake samt podtips!

  

St. Vincent annonserer nytt album Daddy’s Home

  

Bli en rockelegende med mobilspillet Queen: Rock Tour!

  

Superstjernen Drake overrasket med sin nye EP Scary Hours 2 i dag. Prosjektet inneholder tre låter, inkludert singelen "What’s Next" med tilhørende musikkvideo.

  

Coming 2 America er oppfølgeren til klassikeren Coming to America fra 1988 hvor Eddie Murphy spilte rollen som Prins Akeem Joffer av Zamunda. Akeem Joffer av Zamunda er tilbake, nå skal prinsen bli konge av Zamunda, men først går turen igjen til Amerika, hvor alt kan skje! Filmen er ute i dag og soundtracket inneholder bidrag fra Big Sean, Ice-T, Megan Thee Stallion, YG, Public Enemy og John Legend for å nevne noen. 

 

  

Justin Bieber er i dag ute med “Hold On”, som er siste låt ut før det nye albumet Justice slippes 19. mars. Låten blir å finne på albumet, sammen med “Holy”, “Lonely” og “Anyone”, som Bieber har sluppet det siste året. Video er også ute i dag.

 

  

Maroon 5 er ute med første ny musikk i 2021. På låten "Beautiful Mistakes" har de fått med seg Megan Thee Stallion. Bandet har siden debutalbumet, Songs About Jane fra 2002, gitt ut seks album, vunnet tre Grammypriser, solgt over 75 millioner album og 400 millioner singler verden over. "Girls Like You feat. Cardi B", fra bandets sjette album Red Pill Blues, gikk #4 på norsk radio og #9 på singellisten mens "Memories" holdt seg på toppen av norsk radio i fire uker og gikk #2 på singellisten.

 

  

Astrid S slipper en Complete versjon av debutalbumet Leave It Beautiful. Samlingen inkluderer alle originallåter fra albumet i tillegg til nyere og eldre hits som blant annet "I Do" med countrystjernen Brett Young og "Hurts So Good", som i år har fått en suksess i Sørøst-Asia og blant annet gikk inn på Topp #10 i Indonesia. Samlingen akkompagneres av en Video Deluxe-versjon av Leave It Beautiful, med både låter, lyrikkvideoer og musikkvideoer.

 

  

Grammy- og Golden Globe-nominerte Nick Jonas er nå klar med sin nye singel “This Is Heaven” som blir å finne på det kommende albumet Spaceman som slippes 12. mars. Jonas opptrådde nylig på SNL med “This Is Heaven”, se opptreden HER.

 

  

Endre Nordvik er et av de utvalgte talentene for NRK-satsingen De Neste, som starter på søndag. I den første episoden tolker det bergenske stjerneskuddet CC Cowboys-klassikeren “Vill, vakker og våt”.

 

  

Dean Lewis er endelig ute ny musikk, låta heter “Falling Up”. Det er to år siden Australieren ga ut suksessalbumet A Place We Knew. Albumet er 3 x platina i Norge med over 60 millioner streams. Gjennombruddslåten “Be Alright” har passert 35 millioner streams, og ligget som #7 på den norske single-listen og #2 på norsk airplay.  

 

  

Jone & Daskeladden er i dag ute med den fengende country-inspirerte singelen “Eventyr”. I låten fortelles historien om et usannsynlig forhold mellom byjenta og gutten som vokste opp på bygda.

 

  

John Lennons solodebut Plastic Ono Band fra 1970 slippes i ny, Ultimate Collection 16. april. Albumet, som ble spilt inn av Lennon, Ringo Starr, Klaus Voorman og produsent Phil Spector, er bearbeidet på nytt av det Grammy-vinnende teamet Paul Hicks, Rob Stevens og Sam Gannon i samråd med Yoko Ono Lennon. Samlingen inneholder hele 159 spor, der 35 er tidligere uutgitte demoer og outtakes fra den oprinnelige innspillingen.Første smakebit ut er "Mother".

 

  

Telemarksbandet Rune Sanden slipper endelig debutalbumet Ein dag. Albumet inneholder tolv fengende og melodiske rockelåter, selvsagt sunget på den karakteristiske treungendialekten som vi kjenner fra bandet.

 

  

DJ Snake har igjen slått seg sammen med Selena Gomez, denne gangen på låten "Selfish Love". Akkompagnert av en video fra den prisbelønte filmskaperen Rodrigo Saavedra, er "Selfish Love" det andre samarbeidet mellom den franske DJ/produsenten og Gomez. Deres første samarbeid var på "Taki Taki" fra 2018. "With the whole world being separated from each other I kept looking and working only on pure good vibes. I wanted to make music for the world and mix all my favorite influences of afro beat, latin music, something that felt grounded and organic. Selena and I had been talking and after “Taki Taki” we had to give the world another round with fresh summer vibes. Something that made it feel like summer the first time you heard it. “Selfish Love” came very naturally for us and I think it’s the perfect evolution for our history together" – DJ Snake.

 

  

Jo Nesbø er endelig tilbake med solomateriell. 5. mars slipper han “Middels deppa millionær”, som er skrevet i forbindelse med den nye sesongen av TV-serien Exit. Låten er produsert av både Jo Nesbø og Espen Lind.

 

  

Britiske RAY BLK følger opp “Lovesick” og slipper den nye singelen “Games” feat. Giggs. Artisten har tidligere vunnet BBC Sound of 2017 og jobbet med Stormzy, Rudimental, SG Lewis, Stefflon Don og flere.

 

  

Duoen Kuselofte returnerer med den feststemte låten “Dricka dig bort”. I de siste månedene har gutta sluppet en del roligere låter, men skrur nå opp tempoet for å få opp humøret mens vi går mot lysere dager og kvelder.

 

  

Clever og Post Malone slipper låta “Life’s A Mess II”, som er en ny versjon av Juice WRLDs låt med samme navn. Clever som er signert til Post Malones label ‘Posty Co’, annonserte i dag at han slipper sitt debutalbum Crazy neste uke.

 

  

The Pineapple Squad er en trio med ananaser som kler gamle hits i nye, moderne drakter. Denne gangen har de tatt for seg “Hey Baby” av Bruce Channel, som originalt kom ut i 1962.

  

Ukens Podtips:

I podkasten Høylytt snakker Shokor Hashi og Jørgen Berntson Aase med artister, bransjefolk og de som beveger seg i musikkbransjen. Bra gjester, gode historier og et dypdykk i musikkverden! God lytting!

Rykkinnfella jobber som A&R i Universal Music, samt har produsert en hel haug av hits for kjente artister og russen. I episoden snakkes det om artistformidling, russemusikk og hvordan man kan bli oppdaget.

Markus Neby er for mange kjent som komiker og programleder i P3 Morgen og Kåss Til Kvelds, men er også en meget habil musiker. Han har vært en del av Lemaitre, spilt på Coachella, lagd kaffe ved hjelp av avføring og intervjuet The Chainsmokers.

 

  

Slipp nostalgien løs og drøm deg tilbake til 90 og 2000-tallet. I Popstalgi blir vi kjent med artister via deres egne ikoniske låter og tekster. Programleder Erik Rydning har mildt sagt vært en superfan helt siden han kunne gå, og nå får han endelig svar på alt fra sine store favoritter.

Med 14 nr. 1-hits er Westlife en av de største boybandene noensinne! Sammen med Vidar Villa går Erik gjennom noen av de største øyeblikkene og låtene i deres karriere.

Torine er superfan av Avril og bruker henne ofte som inspirasjon til egen musikk. Derfor inviterte Erik henne til å analysere Avrils karriere og beste låter. Så nå er det bare å slippe løs sk8r boi'en i deg og bli med inn i Avril's univers.

 *Podcastene Høylytt og Popstalgi produseres av Universal Music.
 
05-03-2021

St. Vincent annonserer nytt album ’Daddy’s Home’ – h?r f?rste singel n?

”Daddy’s Home” är det sjätte albumet som släpps från Annie Clark, mest känd under artistnamnet St. Vincent, och framhäver en ny sida av den ständigt föränderliga artist som av många betraktas som en av det mest innovativa och spännande artisterna inom modern musik.

 

Annie Clark lanserade sitt debutalbum ”Marry Me” under artistnamnet St. Vincent redan 2007. Hennes efterföljande album ”Actor” (2009), Strange Mercy (2011) och ”St. Vincent” (2014) växte i både storlek och komplexitet, och det självbetitlade fjärde albumet vann 2014 års GRAMMY för ”Bästa Alternativa Album”. Vinsten gjorde henne till den enda kvinnliga artisten som någonsin har vunnit i den kategorin. Förutom dessa soloverk har St. Vincent även samarbetat med andra artister och musiker. Hon samarbetade bland annat med David Byrne på albumet ”Love This Giant” (2012), hon har uppträtt som sångare och huvudgitarristför Nirvanas 2014 års ”Rock and Roll Hall of Fame” uppträdande, och framfört en duett med Dua Lipa på GRAMMY Awards 2019.

 

Under 2017 samarbetade Annie med producenten Jack Antonoff på albumet ”MASSEDUCTION”. Det resulterade i att St. Vincent lyckades sätta sitt namn på kartan: hon tog sig in topp 10 i USA och UK med albumet, samtidigt som utgåvan landade #1 på ”Best of 2017”-listorna över The New York Times och The Guardian, och albumet placerades högt på årsskiftets rankningar från tidningarna AV Club, Billboard, Entertainment Weekly, Mashable, The New York Daily News, NME, Paste, Pitchfork, Q, Stereogum, USA Today och mer.

 

St. Vincents album från 2018, ”MassEducation”, avslöjade en annan dimension av den tidigare utgåvan ”MASSEDUCATION”. Studioalbumet spelades in live med Annie på sång och Thomas Bartlett på piano, och färdigställdes under endast två nätter. Utgåvan framhävde den utsökta sångerskan från en mer avskalad sida där hon framförde låtar som ”Slow Disco” och “Savior”, på ett sätt som fick dem att kännas levande och sårbara.

 

Vintern 2019 vann MASSEDUCTION’s titelspår en GRAMMY för ”Bästa Rocklåt”. Detta var samma år som St. Vincents far släpptes från fängelset. I samband med detta började hon skriva de låtar som skulle komma att bli ”Daddy's Home”. Hon slöt cirkeln som började med hennes fars fängelsetid 2010 och som slutligen ledde henne tillbaka till vinylen som hennes pappa hade introducerat för henne under sin barndom. Det är skivor som hon antagligen har lyssnat på mer än vad hon har lyssnat på någon annan musik under hela sitt liv. Det vill säga musik som är skapad utifrån ett sepia-tonat New York mellan 1971-1975.

 

Den första fullständiga utgåvan som sammanfattar St. Vincents analys av den här eran, når oss i form av låten "Pay Your Way In Pain", som skapar en känsla av svettig funk. Låten är ett resultat av tidsresenärer från framtiden som bokat en session i Electric Lady studios i början av 70-talet. Videon till "Pay Your Way In Pain" är regisserad av Bill Benz (regissör för den kommande ”The Nowhere Inn”, samt medskriven av och med St. Vincent), och öppnar upp för Daddy's Home's visuella värld.

 

”Daddy's Home” släpps den 14 maj via Loma Vista Recordings.

 

Albumet producerades av Annie Clark och Jack Antonoff, spelades in av Laura Sisk och Cian Riordan, mastrades av Chris Gehringer. Musiken framfördes av Annie, Jack, Cian, Thomas, Evan Smith, Sam KS, Greg Leisz, Daniel Hart, Michael Leonhard, Lynne Fiddmont och Kenya Hathaway.

 

Och Candy Darling presiderade över allt.

 

"And your wig, blonde, rolls home waving from the latest uptown train

I never wanna leave your perfect candy dream

So candy darling I brought bodega roses for your feet and candy my sweet I hope you will be coming home to me”

 

… Daddy’s Home.

 

Kontakt: mail: daniel.sjors@virginmusic.com

 

04-03-2021

Bli en rockelegende med mobilspillet Queen: Rock Tour!

With live music in lockdown and the return of tours still uncertain, rock group Queen has come up with a safe alternative – no masks, no social distancing, just the good old fashioned live experience, with ‘Queen: Rock Tour’, the band’s first ever official game for Android and iOS devices.

The arrival of the play-along rhythm game comes at a significant landmark for Queen. With 50 years now having passed since the 1971 recruiting of John Deacon, completing Queen’s classic line-up, 2021 marks a Queen Golden Jubilee that the band was hoping to celebrate with fans. A massive 29-date European stadium and arena tour planned for this year has been forced to be delayed to 2022.

Queen: Rock Tour gives players a chance to experience the majesty and might of the Queen [live] experience on their phones supported by extensive attention to detail contributed by the official Queen archives and experts. Hit the stage and perform with the entire band as you unleash your music talents to play thrilling guitar riffs, heart-pounding drum solos and much more. All you need to do is tap the tiles in time with the rhythm!

 

"Be a Lockdown Rock Star! No turning back!!!” enthused Queen’s Brian May on the game launch.

 

The game allows users to fully immerse themselves into the world of Queen – Progress and score points by playing along to 20 of their most popular hits including: "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Radio Ga Ga", "I Want to Break Free" and "We Are The Champions", whilst performing at 10 historic concert venues from around the world.

Style your performances with over 40 official and iconic costumes from the band’s history and help unlock fun trivia facts and exclusive images from the official Queen archives, by scoring highly in the game.

Queen’s music has been featured in major mobile music games before, but for the first time ever the band will be releasing their own dedicated mobile experience in Queen: Rock Tour.

Queen remain one of the most popular groups in the world today, transcending multiple generations of fans, a position further buoyed by the phenomenal global success of their Academy Award-winning 2018 biographical film Bohemian Rhapsody, which tells the incredible story of the band’s historic career and quickly became the highest grossing music biopic in history.

The film’s title was inspired by their iconic 1975 single “Bohemian Rhapsody,” the world’s most-streamed song from the 20th Century and the first pre-1980’s song to achieve more than 1 billion video views.

Queen: Rock Tour was created in association with Universal Music Group, Hollywood Records and developed by Gameloft for brands, leader in the creation of gaming experiences for brands.

 

Cedric Ratajczak, Creative Director at Gameloft for brands said, "Our ambition was to push the boundaries of music and gaming with a fun and rewarding experience that would put players in Queen shoes at pivotal points in their career and make them perform in real-time Queen's live music unlike ever before. The creative challenge was to modernize the traditional rhythm-game genre with innovative and mobile-friendly twists inheriting from hyper-casual gaming, and with a unique and happy visual style that offers a timeless look to the band, appealing to the new generation of players. We devoted enormous attention to the details of Queen’s history, authenticity and artistry to craft a fitting tribute to one of the most significant bands in rock history and aim at setting new standards for how band-focused music games could be executed on mobile today."

 

Andrew Kronfeld, Executive Vice President, Marketing at Universal Music Group said, “Today, Queen are globally recognized as one of the most iconic and important bands in history. Decades after their first live shows together and following on from the huge worldwide box office success of the Bohemian Rhapsody biopic, their popularity continues to grow every year. We hope the launch of Rock Tour will introduce their inimitable rock legacy and catalogue to a new generation of fans, through this unique new gaming experience.”

 

Ken Bunt, President, Disney Music Group said, “We are excited to partner with Queen, UMG, and Gameloft to let Queen fans experience the bands legendary music in a new way.”

 

Rock Tour is certain to appeal to fans old and young alike and is sure to find a place in the hearts of the millions of Queen fans around the world.

Game Features:

 • Play your favorites tracks from over 20 official Queen songs from the greatest albums, including: Bohemian Rhapsody, Keep Yourself Alive, We Will Rock You, I Want to Break Free, We Are The Champions, and many more!

 • Challenge your music skills in this fun and intuitive game. Whether you’re playing the guitar, drums, vocals or bass, just tap the tiles as they float by to create some of the most memorable music on mobile!

 • Keep the rhythm going throughout the stage to chain together crazy combos and rack up an amazing game score as you play and complete the songs!

 • Dazzle the audience with official outfits and customizable accessories you can unlock and pick out for each venue.

 • Play your songs in one iconic venue after another, including the original stages at London, Tokyo, Houston, Buenos Aires, Rio de Janerio and many more.

 • Unlock and collect fun music trivia facts and exclusive band images from the official Queen Archives.

Queen Rock Tour is free to play with 3 full tracks and 30 second playable levels of all other featured tracks, but if you wish you can enhance your experience and unlock all 20 full tracks for a one time in-app purchase.

Ready to make music history with Queen? It’s showtime!

Download now.

 

01-03-2021

Ny musikk fra Torine, Timbuktu, Post Malone, Ka2 og Nick Jonas samt dokumentar om Billie Eilish!

  

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry tilgjengelig i utvalgte kinoer og på Apple TV+ nå!

  

Torine viser en mørkere og mer edgy side.

  

I morgen fyller Pokémon 25 år og i den anledning skal det feires! Festen starter med Post Malone som overrasket med slipp av låten “Only Wanna Be With You - Pokémon 25 Version”. Låten er en cover av Hootie & The Blowfish’ 90-tallshit. Det blir også live konsert natt til søndag kl 01:00 norsk tid der konserten kan sees på den offisielle Pokémon YouTube-kanalen, Pokémons Twitch-kanal og på Pokémons egen nettside.

  

Timbuktu har slått seg sammen med Mapei på den nye låten “VIVA”. Jason Diakité, som han egentlig heter, er en av Sveriges største hiphop-artister og mest populære artister gjennom tidene. Han slapp sitt første studioalbum i 2000 og siden har det blitt åtte som soloartist og et par live-plater med bandet Damn! som han også har turnert med i over 15 år. Han har vunnet åtte Grammis og fire P3 Guld. På lørdag var han programleder på Melodifestivalen hvor han fremførte den nye låten.

  

Den mystiske duoen Ka2 vender tilbake til gamle trakter, til "blomsterdalen" hvor medlem Sondre Alvestad vokste opp. På denne sommerlige låten har de fått med seg Ketil Jansen fra Lemaitre på gitar, og den norske disco-prinsen Cavego har hjulpet til med trommer.

  

Shake Your Money Maker, det klassiske debutalbumet fra The Black Crowes, har fått en re-make for sitt 30-årsjubileum og slippes i ny utgave i dag. Den nye samlingen inneholder fem låter som aldri før har vært utgitt, inkludert en versjon av John Lennons "Jealous Guy". Timer med lyd fra originale studioopptak og liveshow er kuratert av brødrene Chris og Rich Robinson og albumprodusenten George Drakoulias for den nye utgaven av albumet.

  

Reggaeton-kongen Daddy Yankee er i dag ute med sin nye singel “Problema”. Ramón Luis Ayala Rodriguez, som han egentlig heter, har solgt over 30 millioner album og er en av tidenes mestselgende latinamerikanske artister.

  

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som “Styggen på ryggen” gjør OnklP & De Fjerne Slektningene comeback med sitt fjerde studioalbum i år. I den forbindelse er den nye singelen “Perler på en snor” ute i dag.

  

Pop Smoke er i dag ute med låten "AP", som blir en del av soundtracket til filmen Boogie der rapperen debuterer som skuespiller. Debutalbumet Shoot For The Stars Aim For The Moon, som ble sluppet noen måneder etter hans død, toppet den norske albumlista i hele 13 uker i fjor.

  

Denne uka slapp Nick Jonas låta “Spaceman”, som er første slipp fra et album med samme navn som kommer i mars. På lørdag skal Jonas være gjesteprogramleder på Saturday Night Live og han er også aktuell som skuespiller i filmen Chaos Walking.

  

På onsdag annonserte det legendariske punkbandet The Offspring at de slipper sitt første album på ni år den 16. april. Albumet har fått tittelen Let The Bad Times Roll og singelen med samme navn er ute allerede nå.

  

Rotlaus, et av Norges største band, er endelig tilbake med mer musikk. Denne gangen har de fått med seg den lovende, 19 år gamle vokalisten Synne på en ny versjon av “Ei tid”, som originalt kom ut i 2016 på albumet Bygderamp.

  

I fjor feiret det legendariske country rock-bandet Sie Gubba 25-års jubileum. Nå sparker karene i gang året med sin nye flotte singel “Hold mæ”

 

26-02-2021

Torine viser en m?rkere og mer?edgy?side ?

På den nye låten “Bored” viser Torine sin mer edgy side. Låten handler om å være lei av hverdagen og ha mørke tanker.  

Med en miks av breiale el-gitarer, store refreng og organiske trommer, er det lett å høre inspirasjonen fra det tidlige 2000-tallet med stjerner som Avril Lavigne og Britney Spears. Eller for å si det med Torines egne ord i låten: “I’m not Britney but my thoughts are toxic...”. 

Musikken hennes, som grenser mellom pop blandet med akkurat perfekt mengde rock, gjør Torine til en pop-prinsesse med bein i nesa og en ekstraordinær stil. Musikken speiler det hun går igjennom og er en refleksjon av livet.  

Med et nostalgisk forhold til 2000-tallet, rike og historiedrevne tekster treffer 21 år gamle Torine bredt og har allerede markert seg som en viktig spiller på den den Skandinaviske popscenen. 

Uansett om du har hørt om Torine eller ikke, så har du garantert hørt vokalen hennes.

I 2019 herjet hun hitlistene med vokalen på Alan Walker, Tungevaag og K-391s “Play”, en remake av Mangoo-klassikeren “Eurodancer”.  

115 millioner streams og en turné i Europa og Asia senere, signerte hun med Universal Music Norge og slapp sin første singel “Dancing in My Sleep”.  

Torine skrev “Bored” sammen med den britiske låtskriveren Alex Charles og den norske produsent-duoen Tobago. Alt dette skjedde under Covid-19 lockdowns som også spilte en stor rolle i hvorfor de valgte å skrive om å kjede seg.

Reisebegrensningene gjorde at Torine måtte jobbe med sin britiske samarbeidspartner Charles over Zoom, noe som var en ny opplevelse for henne.  

“Vi hadde vanligvis vært i samme rom og skrevet sammen, men denne gangen måtte vi gjøre alt over nett, noe som var en ny opplevelse for meg. Jeg tror alle kan relatere til det å kjede seg og isolere seg under denne pandemien. Det er også en av grunnene for at vi valgte å skrive en sang om disse følelsene. Uansett om du kjeder deg fordi du er i et forhold som ikke helt fungerer, eller du er lei av å være alene og ønsker at du hadde noen, lei av jobben din, eller ønsket at du hadde en jobb – det er så mange forskjellige grunner for at person kan kjede seg”, forteller Torine. 

 

26-02-2021

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry tilgjengelig i utvalgte kinoer og p? Apple TV+ n?!

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry er en dokumentar fra Apple Original Films, i samarbeid med blant annet Interscope Films. Filmen forteller Billie Eilish sin historie og hennes vei til å bli en global superstjerne. Fra den prisvinnende filmskaperen R.J. Cutler, gir filmen oss et dypt innblikk i tenåringens liv, på bare 17 år, hvordan hun lever livet av og på scenen og med familien, samtidig som hun spiller inn debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? I Norge vises dokumentarfilmen på kino fra 26.februar i: Ski, Stavanger, Sandnes, Ålesund, Moss, Skien og Bergen.


Se trailer HER!

ODEON kino her.

Bergen kino her.

Engelsk pressemelding under:

The film “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” will be released in theaters by NEON and premiere globally on Apple TV+ February 26, 2021.

"Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” tells the true coming-of-age story of the singer-songwriter and her rise to global superstardom. From award-winning filmmaker R.J. Cutler, the documentary offers a deeply intimate look at this extraordinary teenager’s journey, at just seventeen years old, navigating life on the road, on stage, and at home with her family, while writing, recording and releasing her debut album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”

The documentary film, featuring Billie Eilish, Finneas O’Connell, Maggie Baird and Patrick O’Connell, is from Apple Original Films, in association with Interscope Films, The Darkroom, This Machine and Lighthouse Management & Media.

Apple TV+ is home to award-winning Apple Originals from today’s most imaginative storytellers. Apple TV+ offers premium, compelling drama and comedy series, feature films, groundbreaking documentaries, and kids and family entertainment, and is available to watch across all your favorite screens. After its launch on November 1, 2019, Apple TV+ became the first all-original streaming service to launch around the world, and has premiered more original hits and received more award recognitions faster than any other streaming service. Apple Originals have been honored with 136 awards nominations and 43 wins in just over a year, including Critics Choice Awards, Critics Choice Documentary Awards, Daytime and Primetime Emmy Awards, an NAACP Image Award, a Peabody Award, and more.

Apple TV+ is available on the Apple TV app on iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, select Samsung and LG smart TVs, Amazon Fire TV and Roku devices, as well as at tv.apple.com, for $4.99 per month with a seven-day free trial. The Apple TV app will be available on Sony and VIZIO smart TVs later this year. For a limited time, customers who purchase a new iPhone, iPad, Apple TV, Mac or iPod touch can enjoy one year of Apple TV+ for free. This special offer is good for three months after the first activation of the eligible device.*

26-02-2021

Ny musikk fra Vidar Villa, Conan Gray, Red Moon, Sandro Cavazza og Astrid S som Askepott!

  

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!

  

Vidar Villa føler seg "Naken"

  

Emelie Hollow gjester danske KOPS på den nye låta “If Not You Then Who”

  

Ariana Grande er i dag ute med en deluxe-versjon av albumet Positions. Albumet inkluderer den nyeste singelen “34+35 (Remix)“ feat. Doja Cat og Megan Thee Stallion og fire splitter nye låter. Se musikkvideo til “34+35 (Remix)” her!

  

L.L.A.M.A er ute med sin debutsingel “Shake” sammen med tre ganger Grammy-vinner NE-YO og nykommeren Carmen DeLeon. Låten er produsert av BTS hitmaskinen David Stewart, som skrev låten sammen med den Grammy-vinnende artisten/låtskriveren Ryan Tedder. Universal Music har inngått et samarbeid med LEGO®, og L.L.A.M.A er den første til å lansere musikk i appen LEGO VIDIYO med låten "Shake".

  

Conan Gray slapp låta “Overdrive” i dag, som er det amerikanske popstjerneskuddets første låtslipp siden gjennombruddet med debutalbumet Kid Krow i fjor. Albumet inneholder blant annet låta “Heather”, som har blitt streamet over sju millioner ganger i Norge.

  

Sandro Cavazza har slått seg sammen med Georgia Ku på den nye låten "Love to Lose". Dette er den første singel fra Sandros kommende EP som slippes senere i år. 2020 var for Cavazza et bra år med release av "Forever Yours (Avicii Tribute)" og endte med utgivelsen av EPen Weird & Talkative, som har over 25 millioner streams. Georgia Ku har tidligere skrevet for artister som Rita Ora, Fifth Harmony, Skrillex og Martin Garrix & Dua Lipas "Scared To Be Lonely".

  

Multiinstrumentalist, produsent og låtskriver SG Lewis er i dag ute med sitt debutalbum times. På albumet har han fått med seg et knippe gjester som Robyn, Channel Tres, Rhyes, Frances og legenden Nile Rodgers på den nyeste singelen "One More", som er listet på P3 og mP3. Om albumet sier han selv; “times is an ode to the present moment. 2020 has shown us that the experiences we took for granted in the past, are never promised tomorrow, and that the opportunity to dance together may not always be there again. After reading about 70’s New York and the birth of Disco, I became infatuated with the euphoria and escapism that the music from that period created, and the safe spaces the clubs at the time provided for people to express themselves. I aimed to create a world musically that captured those same feelings, and to imagine the music that would be playing in those rooms if they were to exist today”. Produsenten har nylig samarbeidet med Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo og produserte også "Hallucinate" på Dua Lipa’s album Future Nostalgic og Daves "100M’s".

  

Red Moon har laget sin versjon av Stings “Fragile”.“Da Norge stengte ned i fjor spilte jeg inn en serie med coverlåter som har betydd mye for meg og Stings Fragile var en av dem. Jeg har alltid elsket melodien til denne sangen, men det var ikke før senere at jeg virkelig forsto og satte pris på teksten. Det var mye som var treffende, spesielt med alt som skjedde i fjor. Jeg elsker arrangementet av Tim Tautorat. Strykerne får låten til å føles veldig varm og intim”. - Red Moon

  

Søstrene HAIM, Este, Alana og Danielle, har fått med seg Taylor Swift på den nye versjonen av “Gasoline”. Låten er å finne på den nye utgave av albumet Women In Music Pt. III som også inneholder en ny versjon av “3AM” med Thundercat. Albumet er nominert til en Grammy i kategorien Album Of The Year. Det er første gang i historien et rockeband med kun kvinnelige medlemmer har vært nominert i denne kategorien. De er også nominert til Best Rock Song med “The Steps”.

  

Den multikulturelle kunstneren Zueva slipper singelen "strange", som ble skrevet i forbindelse med skifilmen “Posiva”. Låten, som hun både har skrevet og produsert, ble umiddelbart anbefalt av P3 Urørt etter at den ble lastet opp på nettet, men får endelig en utgivelse.

  

Country-bandet Harlekin har vært på veien i over ti år og spilt inn musikken sin i over fire. “Bæst når det gjeld” tar en annen vending en hva man forventer av det ellers så livlige bandet, og er en kjærlighetslåt med et mer tradisjonelt norsk arrangement.

  

Duoen Jemme hadde et sterkt 2020; med singelen “Lemon Tree” klatret de til imponerende 26. plass på den finske topplisten. I 2021 har de en rekke nytolkninger av gamle klassikere på plass, og neste ut er “Independent Women” av Destiny’s Child.

  

Den mystiske festskaperen Den BB feiret på tampen av året i fjor en utrolig prestasjon, nemlig 100 millioner avspillinger. Den BB kommer ikke til å stanse i år med å gi ut hits, og slipper årets første singel ved navn “Worldwide”.

19-02-2021

Spellemannsnominerte Sebastian Zalo er klar med sin nye EP “Refleks”

Sebastian Zalo  har hatt et ekstraordinært 2020 med debutalbumet RTRO//SPKT, som resulterte i nominasjoner som “Årets Nykommer” hos P3 Gull og "Årets Gjennombrudd og Gramostipend” på Spellemannsprisen. Selv om oppnåelsene har vært høye, er ikke talentet på latsiden i år; han startet det musikalske året med den myke singelen «Dra tilbake», og følger nå opp med sitt nyeste konseptuelle kapittel «Refleks». Etter et album som var preget av store produksjoner, er uttrykket nå strippet ned og akustisk. EPen består av fire låter, alle omtaler et tema de fleste av oss kjenner oss igjen i; kjærlighet.

Tittelen er et pek til hvordan Sebastian og hans produsent, August Stubø lager låter som dette på refleks, dandert i et musikalsk landskap de er veldig komfortable i.

 

Hør “Refleks” HER

 

2021 har så vidt startet for Sebastian. Etter å ha sluppet mye ny musikk og Spellemann nominasjon kan man også få sett han på TV-skjermen, Sebastian er med på en av NRK sine nye og spennende serier “De Neste”.

Etter å ha sluppet debutalbumet sitt i fjor, åpnet han øynene til norsk musikkbransje og viste frem sine utradisjonelle historier, noe som preget identiteten og albumets lyrikk. Første låt i albumet “Kjære frykten min” har fått nærmere 900 tusen avspillinger på Spotify og låten “Duracell” fra samme album har også samlet nærmere 500 tusen avspillinger.

19-02-2021

Vidar Villa f?ler seg "Naken"

Med omfattende destinasjonsliste på vinterens turnéplakat, er Vidar Villa allerede godt i gang med aktivitetene for 2021, dog er høydepunktene fortsatt foran oss; ny musikk!

I dag står singelen “Naken” for tur - en pop-perle av høyeste kvalitet, innpakket i en sømløs produksjon og Vidars sterke vokalprestasjon. Låten er den tredje singelen fra kommende EP, som slippes før sommeren.

 

Vidar forteller følgende om “Naken”: Låten handler om å møte en person man kan være 100% seg selv med. Det er sikkert mange som kan kjenne på at man går inn i en rolle når man møter andre mennesker, at man tar på seg en slags maske. For min del har det føltes veldig sånn etter at jeg havnet i rampelyset, og det ble enda vanskeligere å slippe folk helt innpå. Man setter fort opp en ekstra vegg for å beskytte seg selv, og da er det skummelt å møte noen som ser tvers igjennom den fasaden. Men samtidig er det veldig fint, og det er det “Naken” handler om.

EPen til Vidar Villa forteller historien om et forhold fra start til slutt, og består av samtlige utgivelser som spenner fra oktober 2020 til april 2021.

Hver låt danner et bilde av hvordan forholdet er, men slik som i virkeligheten er det en kaotisk opplevelse som ikke er lineær; løpet viser gode og onde dager på berg-og-dal-banen vi går igjennom når vi finner og åpner oss opp for vår bedre halvdel.

Om EPen sier Vidar: Å være forelska er både noe av det fineste og mest kaotiske jeg har opplevd, og jeg har prøvd å samle alle tanker og følelser rundt det, i denne EP-en. Dette er kanskje en litt ny retning for meg musikalsk, men det har kommet veldig naturlig etter en periode hvor alt har føltes nytt og annerledes. Det har vært veldig deilig å jobbe med en litt mindre humorbasert retning til akkurat denne EP-en. Det gitt meg større frihet til å skrive om ting som betyr noe for meg akkurat nå.

Gjennombruddet til Vidar kom med super-hiten “One Night Stand” som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017.

Siden den sterke debuten har Vidar skrevet all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt.

De har tidligere fokusert på humoristiske tekster, og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitarer og akustisk perkusjon i sentrum.

Nå kjenner Vidar at han har kommet til den fasen av livet der de rundt han begynner å etablere seg, og ting er i ferd med å forandre seg.

 

“Naken” er skrevet av Vidar selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen, den ferske popyndlingen Synne Vo, produsert og co-skrevet av Jim Bergset og Helge Moen.

19-02-2021

Emelie Hollow gjester danske KOPS p? den nye l?ta “If Not You Then Who”

I dag slipper KOPS og Emelie Hollow den nye låten “If Not You Then Who” sammen. Samarbeidet er den første singelen fra  Emelie Hollow etter at hun slapp første kapittel av sitt debutalbum “Half The Story”. Sangen heter “If Not You The Who” og handler om å miste noen man ikke greier å leve uten. Med direkte og ærlig lyrikk mikser det godt sammen med den sterke personligheten til melodien.

“Jeg håper virkelig at folk vil like sangen like mye som jeg gjør! Det er en virkelig vakker historie, som jeg håper noen kan kjenne seg igjen I", sier Emelie om deres nye låt.  

“Jeg håper at folk vil føle med sangen, og at de vil huske de dem savner. Med hennes karakteristiske stemme, legger Emelie til en ny dimensjon til sangen. Når vokalene hennes ble lagt på sangen, fikk den en helt ny mening”, sier KOPS om det kommende samarbeidet med Emelie på ‘If Not You Then Who”. 

Emelies album ‘Half The Story’ slippes i tre deler utover året og inkluderer den gull-sertifiserte “Break it Right” m/ Ruben, Don’t Leave Me Now og radiosinglene “Monster” og “Me”. Sistnevnte ble også inkludert i Netflix-suksessen ‘Hjem til jul’ og skapte bølger langt utenfor Norges grenser. 

KOPS sin nyeste singel ‘Little Lady’ har vært på danske P3 sine topplister i 5 uker og når sangen ble sluppet fikk den NMF i hele Norden og noen deler av Europa. De siste låtene hans har blitt spilt mye på radio i Danmark og også litt i Norge, Sverige, Italia og Frankrike. 

Hør låten HER

SOCIALS: 

Følg Emelie Hollow her:  

Instagram// Facebook 

 

Følg KOPS her 

Instagram// TikTok // Facebook 

19-02-2021
韩国三级无码高在线观看-在线播放韩国A级无码片